Nákupní centra, Obchodní domy

Paříž a centra nakupování

Pravděpodobně Vás napadlo, že byste si mohli v Paříži koupit něco na sebe nebo třeba některou z francouzských specialit. Ve Francii, respektive v Paříži rozhodně není tak hustá síť nákupních center, na kterou jste zvyklí téměř v každém městě České republiky. Přesto Paříž nabízí mnoho možností nákupů, ať už se jedná o luxusní značky oblečení, případně konfekci nebo dárky pro Vaše blízké. Pojďme se podívat na některé známé blíže...

Le Bon Marché

Le Bon Marché

Obchodní dům nedaleko Lucemburského paláce. Ve 3 patrech najdete všechno, co Vás může napadnout včetně francouzských specialit.

Galeries Lafayette

Galeries Lafayette

Další obrovské nákupní centrum, ve kterém se můžete snad i ztratit. Palác luxusu a konzumu nedaleko opery.

V období Vánoc určitě zajděte alespoň na čumendu, protože budova je naprosto úchvatně vyzdobená, ten pohled se jen tak nevidí,

Forum des Halles

Forum des Halles

Forum des Halles patří mezi nejznámější nákupní centra v Paříži. Nachází se přímo na křižovatce dopravních tepen Paříže v zastávce Les Halles. Čeká tu na Vás na 180 obchodů jak s luxusním zbožím, tak i běžnou konfekcí. Pokud jedete do Paříže na nákupy, určitě zaznačte do itineráře.

Village Royal

Village Royal

Menší nákupní středisko nedaleko la Medeleine, kde si v příjemném prostředí dáte i oběd nebo si dámy mohou zaskočit do sálonu a nechat si udělat barvu na vlasy včetně rozhovoru o stavu Vaší kštice. V Le Bar des coloristes to bude určitě zážitek.

Centre Beaugrenelle Paris

Centre Beaugrenelle Paris

Pařížské nákupní centrum vzdálené několik minut chůze od Eiffelovy věže nabízí nespočet obchodů otevřených od pondělí do soboty a také multikino Pathé otevřené denně do půlnoci.

Carrousel du Louvre

Carrousel du Louvre

Přímo v centru Paříže pod slavnou galerií Louvre, ve které najdete Monu Lisu, se nachází Carrousel du Louvre. Je zde více než 40 obchodů mimojiné Apple store, Lacoste, parfumerie Fragonard, Maille, La Maison du Chocolate a spousta dalších obchodů.

Výhodné ubytování

Nebo zkuste

Booking.com

Vyzkoušejte

Co si ještě přečíst