Pařížské tipy

Aplikace do mobilu

Aplikace do mobilu

Dnes už má chytrý mobil téměř každý a i v Paříži se Vám bude hodit. Existuje spousta zajímavých aplikací, které Vám pomůžou s dopravou ve městě, orientaci v památkách i popisy atd. Pojďme se podívat na ty zajímavé.

Paříž a Tour de France

Paříž a Tour de France

Zažijte na vlastní kůži nejznámější cyklistický závod světa!

Každoročně se na závěrečnou etapu do Paříže sjíždějí davy diváků, aby vzdaly hold a oslavovaly, jako by nebyl žádný zítřek.

Tour de France je prostě svátek, který byste si při případné návštěvě neměli nechat ujít!

 

Paříž a místa k zásnubám

Paříž a místa k zásnubám

Chtěli byste se vzít a hledáte místo, které by bylo ideální, abyste svou drahou polovičku požádali o ruku a zasnoubili se?

Tísíce milenců se ročně rozhodnou zasnoubit v Paříži.

Nejkrásnější parky Paříže

Nejkrásnější parky Paříže

Paříž nejsou jen památky, občas je potřeba si někde i odpočinout, protože ruch velkoměsta je únavný a i nadšený turista si musí dát chvilku, aby se uvolnil a nasál trochu atmosféry z druhé strany.

Ležící lidé, kteří svačí, užívají si sluníčka, hrají míčové hry nebo si jen hrají s rodinou v nádherně upravených parcích s jezery, stoletými stromy, chrámy, zámky a tak dál a dál... Pojďte se s námi podívat na ty nejzajímavější.

Nejlepší výhledy na Paříž zdarma

Nejlepší výhledy na Paříž zdarma

Většina návštěvníků směřuje na Eiffelovu věž, aby se mohla na Paříž podívat z ptačí perspektivy, ale za cenu převyšující 12 EUR většinou musí pro tento výhled vystát několikahodinovou frontu a ještě se na věži tlačit s mnoha dalšími turisty.

Výhodné ubytování

Nebo zkuste

Booking.com

Vyzkoušejte

Co si ještě přečíst